Cumhuriyet ilkokulu

WEB https://enezcumhuriyetio.meb.k12.tr
Adres : Gaziömerbey Mah. Osman Soygenç Sok. No1 ENEZ/EDİRNE
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerini benimsemiş , çağın gereksinimlerine ayak uydurabilecek düzeyde , vatan millet sevgisi aşılanmış , geleceği görme yetisine sahip , kültürlü , ahlaklı , milli değerlere bağlı , içinde bulunduğu dünya konjektörünü değerlendirip , ülkesinin çıkarlarını şahsi çıkarlarının üzerilerinde gören fikri hür , vicdanı hür , temel hak ve özgürlüklere saygılı bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; mevcut yönetici, öğretmen, veli öğrenci, personel ve önceki mezunlarımız ile Okul Aile Birliği- Koruma Derneği Üyelerinin özverili ve birlikte çalışmalarıyla hedefimize ulaşmaktır.
BAŞARILAR : başarı ???

Kütüphane Kitap Sayısı :2039
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 171 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : teak wando, okul sporları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2023 Vizyon Projeleri. Bağımlılıkla Mücadele Devamsızlık Eylem Planı